Blog

De wereld draait maar door, en da’s maar goed ook. Dat betekent dat ook de Externe Diensten voor Preventie en Bescherming op het werk op volle toeren moeten blijven draaien. Gelukkig hebben Trustteam en Pulse alles in huis om je hierin te ondersteunen. Wil je op de hoogte blijven? Dan is deze pagina the place to be!

PUL_Posts_December_Hart_1080x1080_NL

Health@Work laat elk hart sneller slaan

2021 stond opnieuw in het teken van gezondheid, ook voor ondernemers en preventiediensten, waar d ...

2021 stond opnieuw in het teken van gezondheid, ook voor ondernemers en preventiediensten, waar digitalisering en professionalisering zich overal sterk doorzet. Hier willen we als Health@Work niet zomaar in volgen, maar liever het voortouw in nemen. 

Wist je bijvoorbeeld dat we als eerste softwarepakket voor preventie en bescherming op het werk over een in-house HDS-certified datacenter beschikken? Hierdoor kunnen we de veiligheid van jouw data àltijd garanderen!

Wedden dat Health@Work volgend jaar het hart van je onderneming nog beter zal doen kloppen?

Hou ons dus zeker in het oog, want er zit heel wat moois aan te komen!

Beste wensen en een fijn eindejaar!

Read more...
PUL_Posts_Transparantie_01_NL

Meer transparantie en meer inzicht!

Welzijn en transparantie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Denk maar aan een oog of gehoor ...

Welzijn en transparantie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Denk maar aan een oog of gehoor-test, waarmee een specialist nieuwe inzichten krijgt. Ook Pulse zorgt door een flinke dosis transparantie voor tal van insights, en dit zowel voor de dienst Preventie en Bescherming op het werk, overheidsdiensten als de werkgever en werknemer zelf. Ontdek Pulse!

https://pulseprevention.com/

Read more...
PUL_Posts_Goede-handen_01_NL

In goede handen

Bij Pulse zorgen we niet enkel voor het welzijn van werknemers, ook zijn hun gegevens stevig besc ...

Bij Pulse zorgen we niet enkel voor het welzijn van werknemers, ook zijn hun gegevens stevig beschermd. Zo is Pulse het sterkste pakket dat volledig in overeenstemming is met zowel Europese als nationale regelgevingen op vlak van databescherming. Op die manier kunnen administratieve processen perfect paperless verlopen, zonder het risico op lekken.

Ontdek Pulse!

https://pulseprevention.com/

Read more...